Kokoomus

Liity Katjan tukijoukkoihin

Tykkää Katjan Facebook-sivusta ja jätä omat terveisesi!

YHTEYSTIEDOT

Katja Lindqvist
Koriankuja 7
45130 Kouvola

0400 988 366
katja.lindqvist@seniorshop.fi

 

 AHKERA
Olen tehokas ja hoidan asiat heti. Tartun haasteisiin innokkaasti ja saatan aloittamani asiat loppuun. Kannustan läheisiäni tavoittelemaan unelmiaan, mikään ei kuitenkaan tule ilmaiseksi. Tavoitteen saavuttaminen vaatii kovaa työtä, mutta sen saavuttaminen auttaa jaksamaan ja motivoi.

 

 LUOTETTAVA
Pidän aina sen minkä lupaan. Totuudessa pitää pysyä, totuuden vääristely saa karvat pystyyn. Ihmisen pitää olla rehellinen ja pystyä seisomaan sanojensa takana. Uskon vahvasti Kouvolan mahdollisuuksiin menestyä ja kehittyä.

 

 ORGANISOINTIKYKYINEN
Työni on hyvin liikkuvaa ja arki vaatii monen osan yhteen sovittamista. Perheen ja työn lisäksi hoidan luottamustehtäviä antaumuksella. Aina löytyy aikaa myös ystäville ja vapaa-ajalle.

 

 ROHKEA
Olen määrätietoinen, pidän haasteista ja uskallan tehdä vaikeitakin päätöksiä. Uskon omiin arvoihini ja pystyn katsomaan peiliin päätöksen jälkeen. Uskon tulevaisuuteen ja sen meille tuomiin mahdollisuuksiin.

 

 OIKEUDENMUKAINEN
Jokaisella on oikeus menestyä ja saada nauttia menestyksen hedelmistä. Toisen menestys ei ole keneltäkään toiselta pois, päinvastoin se luo hyvää ympärilleen. Kaikkia pitää kohdella tasapuolisesti, kukaan meistä ei ole toista parempi. Oikeudenmukaisuus on välittämistä ja toisen kunnioittamista.

 

 TIIMIPELAAJA
Tulen toimeen erilaisten ihmisten kanssa. Pelaan yhteisen hyvän nimeen ja esimieskokemukseni myötä osaan tarvittaessa, epäröimättä, myös ottaa ohjat käsiini.

 

 ÄÄNEKÄS, PIENI JA PIPPURINEN
Valtuustossa kantava ääneni ja pippurinen asenteeni ei jää huomaamatta.

Liity Katjan tukijoukkoihin

Tykkää Katjan Facebook-sivusta ja jätä omat terveisesi!

YHTEYSTIEDOT

Katja Lindqvist
Koriankuja 7
45130 Kouvola

0400 988 366
katja.lindqvist@seniorshop.fi